Goede Herderkerk
Ridderkerk

Slider

Moederdagactie 2023

Bestelformulier:

defmoederdag1.pdf
Populair 600.04 KB
21-04-2023 20:16:12

Er wordt inmiddels goed gereageerd op de Moederdag actie 2023. De eerste bestelformulieren zijn inmiddels binnen. U heeft nog tot zondag 30 april a.s. om uw formulier in te leveren, dus wacht niet te lang, nu het nog kan.
Het aanbod is voor ieder wat wils, waaronder pakketten met stoofvlees, kaaspakketten, perkgoed, diverse wijnen, sinaasappels, broodjes / koeken, chocolade, druiven en diverse notenpakketten.
Bij de uitgang worden er de komende weken flyers uitgedeeld. Hierop staan de producten met daarbij uiteraard de prijzen. Deze flyer met uw bestelling kunt u tot uiterlijk 30 april 2023 bij één van de commissieleden inleveren.
Uw bestelling mailen mag uiteraard ook, dit kan via: zomerfairghk@gmail.com. Ook staat er in de hal bij de entree van de kerk een ton met daarop de aankondiging van de Moederdag actie.
Uw bestelformulier kunt u ook in deze ton achter laten.
Mocht u flyers nodig hebben voor overige familieleden, vrienden of kennissen, laat het dan gerust weten. De producten kunnen zaterdag 13 mei tussen 11.00 uur en 14.00 uur afgehaald worden bij de Goede Herderkerk.
Betalen kan via pin of contant. Thuis bezorgen van de pakketten kan bij bestellingen vanaf € 50,00. De opbrengst komt geheel ten goede voor de modernisering van de jeugdzalen van de Goede Herderkerk.

Tot zover. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, spreek gerust één van de commissieleden aan. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Ons email adres is: zomerfairghk@gmail.com

Brenda van der Wilt, Liesbeth Rijsdijk, Andre Baartman, Jan Buitendijk,

Izaäk van Driel, Bert den Drijver (06 43 26 82 51).


Ontwerp en realisatie © Howeco