Iedere zondag wordt gedurende een gedeelte van de kerkdienst (tijdens de verkondiging) aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar op eenvoudige wijze uit de Bijbel verteld.
De kinderen wonen het eerste gedeelte van de kerkdienst bij met hun ouders/verzorgers in de kerkzaal.
Zij verlaten de kerkzaal met de leiding van de nevendienst na het zingen van het kinderlied.
Er zijn drie verschillende groepen: groep 1 (basisschool 1, 2 ), groep 2 (basisschool 3, 4 en 5) en groep 3 (basisschool 6, 7 en 8).
De kindernevendienst vormt geen vaste groep, steeds zijn alle kinderen uit de kerk welkom.
Gedurende de zomervakantie is er alleen voor de jongste groep kindernevendienst.
De oudere kinderen zijn wel welkom als zij dat willen, maar zij kunnen er ook voor kiezen om bij hun ouders/verzorgers in de kerkzaal te blijven.

Informatie is te verkrijgen via knd@ghkridderkerk.nl

KND