YouTube kanaal van de Goede Herderkerk

Facebook pagina van de Goede Herderkerk

Brief over online kerdiensten

Brief kerkenraad met toelichting op besluit kerkTV

Collecteren!

Om het collecteren tijdens de online diensten toch mogelijk te maken heeft u de keuze uit:

• Overschrijving van uw gift via de bank op de rekening van de Kerk (NL98RABO0355488256) en/of de Diaconie (NL53 RABO 0385 529384) of
  • Uw gift geven met behulp van Givt. Dit kan met behulp van de onderstaande QR-code. Hoe het collecteren met Givt precies werkt kunt u hier lezen. Collecteren met Givt

LET OP! In het openingsscherm van Givt moet u zelf het aantal collecten naar 2 uitbreiden!Met een hartelijke groet vanuit uw kerkenraad.

Givt
Dienst zondag 24 mei
Voorganger: ds. Mark van Pelt
Liturgie: zie de Zondagsbrief van 24 mei

De dienst is alleen te beluisteren via Internet ( zie elders in deze zondagsbrief), Kerkdienstgemist.nl en kerktelefoon.

Zondagsbrief deze week:

Zondagsbrief 633W-24 mei.pdf
Populair 350.23 KB
22-05-2020 21:42:22

Kindernevendienst
Op Hemelvaartsdag hebben we gehoord hoe Jezus naar de hemel ging en zijn discipelen achterliet op aarde. Ook deze zondag luisteren we naar een verhaal over Jezus. De discipelen kijken terug op de avond van de hemelvaart. Ze herinneren zich hoe Jezus nog samen met hen bad. Het thema voor deze online mini-kindernevendienst is dan ook: "Jezus bidt voor ons". We hopen dat jullie ook deze zondag weer gaan kijken. Veel kijk en knutsel plezier!
Link naar het filmpje: https://www.youtube.com/goedeherderkerkridderkerk
 (Klik op het filmpje van 24 mei)
Link naar de verwerkingen: https://bit.ly/GHKIDS24mei

De Goede Herderkerk