kerkdienstgemist
ONLINE KERKDIENST VIA DEZE LINK: Kerkdienst Goede Herderkerk

YouTube kanaal van de Goede Herderkerk
Aanmelden bijwonen van kerkdiensten (update)
Protocol Covid 19 Goede Herderkerk 1 juni 2020
Looproutes kerk IN
Looproutes kerk UIT
Facebook pagina van de Goede Herderkerk

Collecteren!
Om het collecteren tijdens de online diensten toch mogelijk te maken heeft u de keuze uit:

• Overschrijving van uw gift via de bank op de rekening van de Kerk (NL98RABO0355488256) en/of de Diaconie (NL53 RABO 0385 529384) of
  • Uw gift geven met behulp van Givt. Dit kan met behulp van de onderstaande QR-code. Hoe het collecteren met Givt precies werkt kunt u hier lezen. Collecteren met Givt

LET OP! In het openingsscherm van Givt moet u zelf het aantal collecten naar 2 uitbreiden!Met een hartelijke groet vanuit uw kerkenraad.

Givt
Diensten zondag  29 november 1e Adventszondag
Voorganger: ds. Mark van Pelt
Organist: Anja Velthove

Voorganger: ds. C. Hendriks uit Ede
Organist:

De dienst is alleen te beluisteren via Internet, Kerkdienstgemist.nl en kerktelefoon.

Zondagsbrief deze week:

Kindernevendienst:

Bij werkblad 1 hoort een spelletje en moet je met minimaal 2 personen spelen.

Praat met elkaar over de handicap die Zacharias kreeg: hij kon niet meer praten. Dat kwam omdat hij niet durfde te vertrouwen wat de engel hem beloofde.  Om beurten krijgen de kinderen een afbeelding op hun voorhoofd geplakt.  De andere kinderen geven om beurten een woord of omschrijving van de afbeelding. Het kind met de afbeelding moet raden wat hij/zij op het voorhoofd heeft. Is het betrouwbaar wat de anderen vertelden? Kon het kind dat geloven en goed begrijpen wat ze bedoelden?

De Goede Herderkerk
Seringenstraat 1